Tisk prospektov, katalogov, revij

Tiskani prospekti, katalogi, revije so pomembne promocijske in prodajne tiskovine. Prospekti, katalogi, revije so vam v pomoč pri predstavitvi izdelkov ali ponudbe. Kljub vse večji prevladi digitalnih naprav so prospekti, katalogi in revije še vedno nepogrešljive tiskovine.

Pri tisku revij uporabljamo premazne ali ne premazne papirje. Tiskani prospekti, katalogi in revije so navadno šivani z žico (speti s sponkami), če pa je revija zelo obsežna, se uporabi mehka vezava. Najpogostejši format prospektov je velikost A4 ali A5, seveda pa lahko izberete poljubno velikost. Obseg strani je poljuben 8, 12, 16 strani in več, odvisno od vsebine. Pri tisku prospektov lahko uporabimo za ovitek in notranjost različne papirje. Izbira papir ja odvisna od več dejavnikov. Za cenejši tisk prospektov pogosto uporabimo enak papir za ovitek in notranjost. Katalogi, revije pa imajo ovitek, izdelan navadno na debelejšem papirju.

Seveda vam ponujamo tudi dodelavo s plastificiranjem za zaščito in lepši videz. Ponujamo vam plastiko mat in sijaj, sooft-touch (občutek mehkobe) in anti scratch folijo (proti praskam). Dodatno vrednost tiskanemu prospektu doda še zlato-tisk in UV lak. Tako bo prospekt, katalog ali revija bolj bogat in privlačnega videza.

Pošlji povpraševanje

Za izračun in dodatne želje izpolnite spodnji obrazec:

Vaši osebni podatki


Polja označena z * so obvezna!