Darilni boni

Potrebujete darilne bone za svoje podjetje ali samo želite nekomu podariti bon kot darilo? Vrednostni boni so popularni za tiste, ki ne vedo, kako izpolniti nekomu skrite želje. Boni imajo zaščito proti fotokopiranju in jih je težko ponarediti. Boni so oštevilčeni. Vrednost darilnih bonov je lahko različna. Darilne bone vam oblikujemo in jim izberemo pravi material in velikost. Za tiste, ki ne vedo, s čim obdarovati, je darilni bon prava rešitev. Darilne bone vam lahko izdelamo v manjših serijah in ji po potrebi po natisnemo, kolikor jih trenutno potrebujete.

Darilni boni imajo čas veljavnosti in morebitne omejitve uporabe. Omejitev in krajši je rok uporabe, večja je verjetnost, da bodo boni preje uporabljeni. Darilni bon izkoristite le v določeni trgovini ali le za konkretno storitev. Če se boste odločili za darilne bone, predlagamo več bonov z manjšo vrednostjo.

Posebnost je darilni bon z imenom obdarovanca.

Lahko se odločite tudi za darilne kartice, ki imajo to lastnost, da se iz njih lahko podarjeni znesek črpa postopoma, pri darilnih bonih pa je praviloma treba porabiti celotno vrednost.

Pošlji povpraševanje

Za izračun in dodatne želje izpolnite spodnji obrazec:

Vaši osebni podatki


Polja označena z * so obvezna!