Tisk pisalnih blokov

Si zapisujete pomembne stvari?
Ali skicirate svoje ideje?
Si zapisujete dnevnik?
Pišete zapiske s predavanja?
Pozabljate, ker si ne zapisujete?
Pregovor pravi »pametni pišejo«

Pisalni blok še vedno eden najpomembnejših izdelkov, ne glede na to, da je vse usmerjeno v digitalno. Ste med sestankom poskušali pisati zapiske v svoj pametni telefon in ali vam je uspelo enako kot na papir? Tiskani pisalni bloki so izvrsten pripomoček tako za interno uporabo kot promocijo vašega podjetja na konferenci, sejmu ali drugem dogodku.

Pisalni bloki z vašim logotipom, kontaktnimi podatki in drugimi pomembnimi informacijami so odlično promocijsko sredstvo, saj jih bo vesel vsak, naj gre za vaše sodelavce, poslovne partnerje ali stranke. Pisalni bloki so nepogrešljivi v vsaki pisarni, hkrati pa večajo prepoznavnost vaše blagovne znamke.

Preberi več

Tisk pisalnih blokov po meri

Pisalne bloke izbirate med standardnimi formati ali pa se odločite za format, ki ustreza vam. V kolikor si datotek ne pripravite sami vam jih oblikujemo v studiu.

Vaša naloga je le, da sporočite, kaj želite v svojem pisalnem bloku, obseg listov in želeno vezavo. Pripravili vam bomo predloge in vam izdelali osnutek.
Ker so pisalni bloki namenjeni zapisovanju in beleženju, je izbira brezlesnega papirja logična – ne premaznega ali recikliranega. Primerne gramature se gibljejo med 90 g/m2 do 120 g/m2. Ovitki so navadno iz 300 g/m2 papirja.

Debelina hrbta pisalnega bloka je odvisna od števila listov, ki jih bo vaš pisalni blok vseboval. Povprečje je 50 lahko pa vam naredimo tudi 20, 30, 80, 100 listne bloke.

Natisnemo vam jih v cenejšem črno-belem tisku, ali pa vam jih natisnemo barvno v CMYK barvni lestvici.
Bloki so najpogosteje tiskani enostransko, lahko pa so listi potiskani tudi po obeh straneh. Izbira barv je na vaši strani.

Ne glede na izbrano število listov imajo vsi bloki podložni list, iz tršega kartona. Navadni bloki so lepljeni na vrhu ali ob strani. Poleg prednjega kartona jim lahko dodamo tudi ovoj. Bogatejši bloki imajo lahko vezavo s kovinsko spiralo, kar sodi v višji razred. Pisalni bloki postanejo vrhunski, če jim dodamo privlačno sliko ali jih potiskamo z zlato ali srebrno folijo. Priporočljivo pa je, da jih plastificiramo in tako zaščitimo, da postanejo trajnejši in prijaznejši na otip. In ne nazadnje je tu še možnost luknjanja. Tako so vaši bloki pripravljeni za vlaganje v registrator.

Pošlji povpraševanje

Za izračun in dodatne želje izpolnite spodnji obrazec:

Vaši osebni podatki


Polja označena z * so obvezna!