Unikatne tiskane vizitke

Tako zelo majhen, a nepogrešljiv del vsakega podjetja ali podjetnika.

Ste se kdaj vprašali, kakšen vtis naredite s svojo vizitko? Vizitke so navadno prvi stik s potencialno stranko, katerega pa navadno težko popravite.

Vizitka ni le kos papirja z vašo telefonsko številko. Vizitka je reklamni pripomoček osebe ali podjetja in pomembno sredstvo poslovnega komuniciranja. Tega se premalokrat zavedamo. Vizitka daje vtis poslovnosti pri vzpostavljanju kontaktov z drugo osebo.

Vizitka naj poudari vaše lastosti.

Katere podatke vsebuje vizitka?

Če gre za osebno vizitko, priporočamo, da le ta vsebuje vaše ime in priimek, telefonsko številko, elektronski naslov in naziv vašega delovnega mesta. Prav tako naj vsebuje naziv in naslov podjetja, ki ga zastopate.

Splošna vizitka podjetja pa naj vsebuje naziv in naslov podjetja, kontaktne podatke (telefonska številka, elektronski naslov) ter druge pomembne podatke, ki bi jih vaša potencialna stranka ali poslovni partner potrebovala. Seveda ne pozabite na logotip podjetja.

 

Kako izdelati vizitke, ki bodo izstopale?

Če se z oblikovanjem vizitke srečujete prvič, priporočamo, da najamete našega grafičnega oblikovalca, ki bo v skladu z vašimi željami izdelal unikatno vizitko. Če vseeno želite vizitke oblikovati sami, pa z vami delimo nekaj idej:

  • Dvostranske vizitke: Eno stran uporabite za lastno predstavitev, drugo pa za predstavitev podjetja. Lahko pa uporabite eno stran za predstavitev sebe ali podjetja in drugo za velik logotip podjetja, ki bo opazen med kupom drugih vizitk.
  • Vaša fotografija: Kadar vaši potencialni partnerji ali stranke dnevno srečujejo večje število ljudi, se pogosto zgodi, da pozabijo vaše ime ali pa le tega s težavo povežejo s podobo. S sliko na vizitki si veliko enostavneje prikličejo v spomin vas, vsebino pogovora in vtis, ki so ga dobili.
  • Drugačna oblika ali tekstura vizitke: Verjetno ste tudi sami opazili, da vizitko drugačne oblike raje shranite oziroma si bolje zapomnite osebo, ki vam jo je izročila. Če pa se vseeno odločite za klasično pravokotno vizitko, si lahko izberete različne vrste papirja. V Studiu Jager vam ponujamo različne vrste teksturiranega papirja in metalne papirje.
  • Plastifikacija vizitk: Odločite se lahko tudi za različne vrste plastifikacije, kot so mat, sijaj, soft touch (občutek mehkobe) ali antiscratch (odpornost na praske).
  • Zaobljeni vogali: Takšni vogali pa podaljšajo življenjsko dobo vizitke pri pogostem vstavljanju v denarnico ali etui.
  • Metalne folije in UV lak: Za dodaten uauuu učinek dodajte svoji vizitki tudi detail z metalno folijo ali UV lakom.

 

V Studiu Jager vam oblikujemo in natisnemo vizitke, ki jih boste s ponosom razdelili.