Tisk knjig

  1. Posvetovanje: Stopite v stik s Studiom Jager in se dogovorite za sestanek ali posvetovanje. Razložite jim svojo vizijo za knjigo in kakšne želite doseči s pomočjo oblikovanja, tiska in dodelave.
  2. Ocenite svoje potrebe: Razmislite o svojih potrebah glede oblikovanja, tiska in dodelave. Ali želite posebne funkcije in elemente v knjigi? Kako želite, da se knjiga predstavi bralcem?
  3. Pregled priporočil in primerov: Preglejte njihovo prejšnje delo in reference, da dobite občutek za njihovo znanje in sposobnosti. To vam lahko pomaga pri odločitvi, za vaš projekt.
  4. Proračun: Določite proračun za oblikovanje, tisk in dodelavo ter se prepričajte, da se ujema z vašimi pričakovanji in cilji.
  5. Ponudba: Ko ste dogovorjeni o podrobnostih, je čas za, cenovno ponudbo in roki izdelave.
  6. Spremljanje napredka izdelave: Ko se začne projekt, redno komunicirajte s Studiom Jager in spremljajte napredek. Tako se boste lahko prepričali, da se vaša vizija uresničuje in da ste zadovoljni s končnim izdelkom.

Z zgoraj naštetimi koraki boste lahko uspešno sodelovali z nami in izdali svojo knjigo s pomočjo naših storitev oblikovanja, tiska in dodelave.