Personalizirane tiskovine

Korak pred vsemi.

Cena digitalne tiskovine natisnjene z variabilno vsebino je praktično enaka kot statične klasične tiskovine. Vrednost takšne tiskovine pa je veliko večja in v praksi dokazana.

Tiskovine z variabilno vsebino so prilagojene osebam, ciljnim skupinam in dosežejo boljši odziv prejemnikov. Ob uporabi personaliziranih sporočil z variabilno vsebino se povečuje osebni odnos s stranko. Komunikacija s strankami – direktni mailing je najučinkovitejši način digitalnih tiskovin z variabilnimi podatki. Pomembno je da letak pride fizično do naslovnika, da je zaradi vsebine čustveno privlačen in prilagojen ciljnim skupinam.

Možnost variabilnih tiskovin je neomejena. Različice takšnih tiskovin se lahko razlikujejo v barvi in spremenljivim besedilom.

Personalizirane tiskovine so v osnovi enake. Spreminjajo se v nagovoru in podatkih, ki so točno določeni iz baze podatkov naslovnika, kateremu je namenjena direktna pošta.

Personalizirane vsebine se lahko razlikujejo tudi vizualno saj lahko za določene ciljne skupine tudi zamenjamo del vsebine ali celo slike.

Preizkusite učinkovitost personaliziranega tiska.

V studiu vam bomo svetovali, oblikovali in izdelali privlačno tiskovino.